site hit counter

⇒ PDF Gratis Harykovy kapesni hodinky povidky Czech Edition Jiri Kimla Books

Harykovy kapesni hodinky povidky Czech Edition Jiri Kimla Books



Download As PDF : Harykovy kapesni hodinky povidky Czech Edition Jiri Kimla Books

Download PDF  Harykovy kapesni hodinky povidky Czech Edition Jiri Kimla Books

Tyto povidky vznikaly nekolik let. Vetsinou nejakou pravdivou udalost prepsal autor do povidkového utvaru. V jeho povidkach, nakonec i v romanech, prevlada humor a nadsazka, ktere ostatne provazeji cely autoruv zivot. (Kniha je s ceskou diakritikou.)

Harykovy kapesni hodinky povidky Czech Edition Jiri Kimla Books

My mother in law loved having a new book to read while she was visiting us. I would love to see more Cz books available and those I can download on Kindle.

Product details

  • Paperback 208 pages
  • Publisher CreateSpace Independent Publishing Platform (January 5, 2013)
  • Language Czech
  • ISBN-10 1481913158

Read  Harykovy kapesni hodinky povidky Czech Edition Jiri Kimla Books

Tags : Amazon.com: Harykovy kapesni hodinky: povidky (Czech Edition) (9781481913157): Jiri Kimla: Books,Jiri Kimla,Harykovy kapesni hodinky: povidky (Czech Edition),CreateSpace Independent Publishing Platform,1481913158,FICTION Humorous
People also read other books :

Harykovy kapesni hodinky povidky Czech Edition Jiri Kimla Books Reviews


It's pleasure to read these tales about ordinary Czech people and their (extra)ordinary or tragicomedic stories. The author has very social feeling and sense for detail. He also can describe atmosphere of city, pub, building, and can point the stories exactly and timed.
Jiří Kimla od svojej prvotiny "Úder mimo hru" z roku 2002 neustále potvrdzuje svoje spisovateľské nadanie a patrí medzi vrchol súčasnej tvorby.

Akonáhle som sa dozvedel o jeho najnovšom diele, „Harykovy kapesní hodinky“, neváhal som s kúpou a pustil som sa do čítania. Pán Kimla nesklamal. Jeho tvorbu považujem ešte o vyzrelejšiu, a som nesmierne rád, že som s kúpou nečakal.

Štýl písania Jiřího Kimlu mu umožňuje nadviazať akési zvláštne puto s čitateľom, vytvoriť atmosféru tých žiarivých momentov všedného života, ktoré vyčarujú na tvári príjemný úsmev a vyzbroja človeka posilňujúcim nadhľadom potrebným pri riešení každodenných situácií.

Je poznať, že autor sa s touto zbierkou vyhral. Jednotlivé poviedky na seba voľne nadväzujú, ponúkajú plynulý a prirodzený prechod medzi hlavnými postavami. Avšak čo robí z diela unikát, je miera, do akej si autor dal záležať na detailoch. Na ilustráciu spomeniem príklad z poviedky „Fialové ucho“, v ktorej sa čitateľ pristihne, ako obracá stránku pri posledných slovách strany 137 „Letenka opravňuje k letu do (obraťte). Obrátil jsem a tam“ - čo sa dozviete na ďalšej stránke nechám ako prekvapenie, jedno z ukážkových na štýl Jiří Kimla.

Zbierka „Harykovy kapesní hodinky“ je vynikajúce dielo, pretože je písaná životom. Kimlove humorné, miestami až cynické spracovanie dotvára nezabudnuteľnú kulisu k fantasticky skutočným príbehom, ktoré si rozhodne nenechajte ujsť.
My mother in law loved having a new book to read while she was visiting us. I would love to see more Cz books available and those I can download on .
Ebook PDF  Harykovy kapesni hodinky povidky Czech Edition Jiri Kimla Books

0 Response to "⇒ PDF Gratis Harykovy kapesni hodinky povidky Czech Edition Jiri Kimla Books"

Post a Comment